BVBA TOPSTUCO, OMDAT PERFECTIE BESTAAT!

Topstuco is een jong en ambitieus bedrijf met 22 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenbepleistering met een uitgebreid aanbod: van renovatie tot nieuwbouw, van woning tot appartement, van kelder tot zolder, ....Lees meer ...DAAROM BVBA TOPSTUCO!

Perfecte afwerking

100% Professionaliteit

Deskundig advies

Garantietermijn

Beste kwaliteitsproducten

Jarenlange ervaring

ONZE DIENSTEN

ALLES WAT MET BEPLEISTERING TE MAKEN HEEFT, BEHOORT TOT ONZE SPECIALITEIT!

De stukadoorswerken zijn een belangrijk onderdeel bij de afwerking van een woning. Ga een huis binnen en je zal onmiddelijk zien of er een professionele stukadoor aan het werk is geweest! Goed aangebrachte pleister of pleistermortel is de ideale ondergrond voor uw schilder- behang- en /of tegelwerken.

Er bestaan 2 soorten gipsbepleistering:

De éénlagige methode.

Deze wordt de dag van vandaag het meest toegepast. Door de constante evolutie van de kwaliteit van de producten is het perfect mogelijk om met deze methode hetzelfde kwaliteitsniveau te bekomen als met de tweelagige methode. Wij werken uitsluitend met deze methode.

De tweelagige methode.

Eerst wordt er een basislaag aangebracht en achteraf een afwerkingslaag. Deze methode is echter meer tijdsrovend wat het dan weer kostelijker maakt en onnodig indien je met een professionele stukadoor in zee gaat.
Bvba Topstuco voert zijn pleisterwerken uit met precisie, professionaliteit en vakbekwaamheid!
BEZETTINGSWERKEN OF CREPIE BEZORGEN UW HUIS EEN ESTHETISCHE EN FINANCIËLE MEERWAARDE!

Sierpleister of crepie biedt enorm veel mogelijkheden:

 • Zowel voor de moderne woningsvorm als voor bv. hoevestijl, fermette,..
 • Kan op isolatie aangebracht worden
 • Ideaal voor meer complexere onderdelen van uw woning een extra uitstraling te geven
 • Een legio aan kleurmogelijkheden
 • Ook voor gevelrenovatie
 • Op nagenoeg elke ondergrond toepasbaar


 • Ook hier is de ervaring en professionaliteit van uw stukadoor van groot belang. U wil toch immers dat uw gevel er binnen 10 jaar nog altijd mooi en afgewerkt uitziet?! Bvba Topstuco heeft reeds 18 jaar ervaring in het bezetten van gevels!

  Wist u trouwens dat sierpleister of crepie financieel aantrekkelijker is dan een gevelsteen? Niet alleen kan u subsidies bekomen indien u isolatie plaatst onder de sierpleister, wat u dan weer zal voelen aan uw energierekening, maar ook is een gevelsteen veel kostelijker!
  Bvba Topstuco, uw gevel professioneel en correct bezet!
  Gipskartonplaten verluchten uw woning.

  Het merendeel van onze tijd spenderen we binnenshuis: woning, werk, school, .... Deze ruimten worden maar al te vaak niet voldoende verlucht waardoor we -zonder het te beseffen- veel schadelijke stoffen, afkomstig van o.a. verwarmings-toestellen, inademen. Gipskartonplaten nemen deze schadelijke stoffen op en neutraliseert ze.
  Gipskartonplaten als ultieme geluidsisolatie.

  Wij werken steeds met gipskartonplaten van Knauf. Deze geven een zeer goede akoestische isolatie die te danken is aan het zogenaamd "massa-veer-massa" principe. In de wand worden de twee buitenkanten van de wand gescheiden door lucht of isolatiemateriaal. Geluid, dat een vorm van energie is, brengt de buitenste laag aan één kant van de wand aan het trillen. Deze energie wordt dank zij de MetalStud profielen minder gemakkelijk overgedragen. De soepele verbinding tussen beide buitenste lagen zorgt ervoor dat het geluid sterk verzwakt wordt vooraleer het de andere buitenste laag bereikt (die het geluid naar de andere kant overbrengt). Deze geluidsontkoppeling treedt in belangrijke mate op dankzij de elastische eigenschappen van gipskartonplaten (zogenaamde buigslapheid). Het geluidwerend effect van de wand wordt trouwens nog verbeterd door in plaats van enkele beplating, dubbele beplating toe te passen. Bovendien is het bij akoestische toepassing van gipskarton wanden belangrijk om de wand zoveel mogelijk van de rest van het gebouw te isoleren door akoestische tape toe te passen. Hierdoor wordt immers vermeden dat er geluid "lekt" langs de randen van de wand.
  Gipskartonplaten voor het creëren van extra ruimte.

  Met de gipskarton systemen bouw je een grote ruimte in een mum van tijd om in één of meerdere extra ruimtes. Je kan van bv. de ruimte die een zolder voorziet, een speelkamer, een hobbykamer,.... maken. Of misschien wil je je ruime woonkamer voor een stuk afscheiden door een scheidingswand waardoor je bv. een bureau afscheidt van je ontspaninngsruimte. Je kan hier best isolatie in aanbrengen en het is ideaal om leidingen in te verwerken.
  Gipskartonplaten, ideaal als verlaagd plafond.

  Gipskarton plafonds zijn ideaal als u een plafond op specifieke hoogte wenst. Je kan hierin volledig je verlichtingssysteem in verwerken zodanig dat je een mooi en strak uitziend plafond bekomt. Uiteraard kan je hierin ook isolatie verwerken.
  Gipskartonplaten voor speciale toepassingen.

  Heb je specifieke wensen voor wat betreft de vormgeving van je plafond? Met een gipskarton plafonds is dit perfect haalbaar. Door een doordachte keuze van de samenstellende delen wordt een plafond samengesteld dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever zowel qua vorm, uitzicht als prestaties.
  Bvba Topstuco, de specialist in gipsplaten!
  Goed voor uw portemonnee en nog beter voor ons milieu!

  De prijzen voor energie blijven maar stijgen en ook in de toekomst zal dit zeker niet veranderen. De besparing die isolatie -zowel binnen als buiten- oplevert is enorm hoog! Toch zijn de meeste huizen in Vlaanderen nog steeds onvoldoende geïsoleerd! Bij een goede binnen- en/of buitenisolatie zal er minder warmte naar buiten gaan. Niet alleen zal u uw energiefactuur fors zien dalen, ook zullen tocht- en vochtproblemen verdwijnen. Reden genoeg om uw buiten- en binnenmuren te isoleren!
  Bvba Topstuco gaat voor een energiezuinige woning!
  Want u wil in een vochtvrij huis wonen.

  Cementeren van muren is het aanbrengen van een cementlaag. Dit kan zowel voor binnen- als buitenmuren. Bij cementeren brneg je een mix van cement en zilverzand aan op een muur. Hierdoor krijgt de muur een egale kleur en kunnen oneffenheden volledig worden weggewerkt.

  Kelder en/of badkamer cementeren:

  Wanneer je last hebt van vochtige en vuile schimmelplekken in uw kelder of badkamer, kan cementeren een prima oplossing bieden. Het houdt vocht tegen en maakt uw ruimte terug fris en gezond. Wanneer de cementlaag droog is, kan je de muur eventueel afwerken met tegels of verf. Dit maakt van uw kelder een extra woonruimte.

  Buitenmuur cementeren:

  Cementeren van uw buitenmuur maakt deze wind- en waterdicht zonder uw muur af te sluiten van de buitenlucht waardoor uw muren nog steeds voldoende kunnen ademen. Dit is echter geen isolatie!

  Voordelen:

 • wegwerken van kleine beschadigingen/oneffenheden van de ondergrond
 • wind- en waterdichte muur
 • onderhoudsarm
 • weg met vochtige/schimmelmuren in uw kelder en/of badkamer
 • uw muur blijft ademen
 • ideale ondergrond voor schilderwerken en crepie
 • Bvba Topstuco mmakt van uw huis een gezonde plaats om in te wonen!
  Maakt het onmogelijke perfect uitvoerbaar!

  Stucanet is een pleisterdrager bestaande uit gelast gegalvaniseerd traliewerk, meestal in combinatie met golfkarton. De plooibare Stucanet platen stimuleren de creativiteit van de architecten en maken een optimale bepleistering mogelijk van gewelven, schuine wanden en andere moeilijke oppervlakken, zowel binnen als buiten.
  Voordeel van Stucanet is vooral de levensduur alsook de kleinere kans op eventuele scheurvorming . Gans het oppervlak bestaat namelijk uit één geheel. Nadeel dan weer is de kostprijs welke aanzienlijk hoger ligt . Doch blijft Stucanet de meest betrouwbare en profesionele oplossing voor ondergronden met een verhoogde kans op barstjes en scheuren alsook voor gebogen vormen.
  Bvba Topstuco biedt voor elk obstakel de ideale oplossing!
  BINNENBEPLEISTERING
  BUITENBEPLEISTERING
  GIPSKARTON
  ISOLEREN
  CEMENTEREN
  STUCANET

  ONZE PRODUCTEN: ALTIJD VAN DE HOOGSTE KWALITEIT!U HEBT EEN VRAAG?

  Bvba Topstuco staat voor kwaliteit! Daarom werken wij uitsluitend met KNAUF- producten. Lees meer ...

  EN HOE ZIT HET MET DE GARANTIE?

  Er zijn genoeg bedrijven die u een scherpe prijs zullen aanbieden maar hoe zit het met hun kwaliteit, ervaring en reputatie? Bij ons kan u op aanvraag enkele van onze projecten gaan bezichtigen! Bvba Topstuco geeft u 10 jaar garantie op al uw pleisterwerken. Is er toch een probleem, dan zijn wij onmiddelijk beschikbaar voor u. Een overeenkomst met ons eindigt niet samen de pleisterwerken! U wilt muren die er niet alleen vandaag mooi en professioneel uitzien, maar ook in de toekomst.

  U WILT MET ONS SAMENWERKEN OF WIL MEER INFO?

  U kan altijd contact opnemen en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
  Contact opnemenOfferte aanvragen